AnalyzerHQ Fórum

Szerző Téma: dmoz.org  (Megtekintve 1824 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. február 14. - 16:19:46
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Az Open Directory Project egy érdekes példája azon kezdeményezéseknek, amelyek nem igazán működnek mára. A Google felkarolta ezt a kezdeményezést, így talán a legfontosabb linkgyüjtemény az Interneten.

Ennek ellenére nem tartom helyénvalónak, hogy egy-egy ember idején, jóindulatán múlik gyakorlatilag, hogy mely oldalak kerülhetnek be az adatbázisba. A dmoz.org éppolyan, mint a kommunizmus, egy "elvileg mindenki egyenlő, mindenkinek jó" dolog, amely nem működőképes az emberek világában. Vannak egyenlőek és egyenlőbbek, attól függően, hogy ki milyen távol van a tűztől. A kevésbe egyenlőknek ez nem tetszik, ezen nem lehet segíteni. Ilyen világban élünk.  :)

Ha be szeretnél kerülni ide az oldaladdal, akkor vagy keress egy ismerős-ismerőse szerkesztőt, vagy légy nagyon kitartó. Az oldalad megfelelősége önmagában nem mindíg elegendő.

2010. szeptember 13. - 10:43:47
Válasz #1
  • Újonc
  • *

Az egész dmoz.org egy fos. Három hónapja ajánlottam az oldalamat, alkategóriába, majd 2 hetente eggyel feljebb-feljebb. Még elutasításról sem kaptam egy levelet se. Próbáltam szerkesztőnek jelentkezni, mert nyilván nincs aktív szerkesztője a kategóriának. Írtam magamról jelentkezést és ajánlást, ötleteimről, erre sem jött válasz.