AnalyzerHQ Fórum

Szerző Téma: Word Press és analizálás  (Megtekintve 1520 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2010. szeptember 30. - 19:38:28
  • Újonc
  • *

Sziasztok!

Én is megnéztem az oldalamat ebben az analizátorban, de azt írta nekem, hogy nincs tartalom típus, nyelv, kulcsszó és rövid leírás beállítva. Pedig minden ilyesmi be van állítva, ezért nem értem. Sok Word press oldalt lefuttattam és mindenkinél ez a 4 dolog hiányzik. Mi lehet a gond? Van valami megoldás?

2010. szeptember 30. - 22:46:12
Válasz #1
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

A tartalom típus alatt a content-type meta taget keresi a lap, de ez úgy látom létezik is WP lapoknál (WP 3.x), legalábbis annál nem sírt rá, amit én most megnéztem. A keywords (kulcsszavak) meta tageket a WP alapból nem állítja be, de a mostani trendek szerint a keresők ezt már úgyis kevésbé veszik figyelembe. A description metát (rövid leírás) szintén nem állítja be alapból a WP, pedig ezt azért a google is díjazná. A nyelvet a content-language metában keresi az analizátor, de a WP ezt nem állítja be alapból, pedig ez sem rossz dolog.

Angolul itt találhatsz infót arról, hogy ez miért van így az alapértelmezett WP installnál, illetve miképp lehet beállítani ezeket WP-ben:

http://codex.wordpress.org/Meta_Tags_in_WordPress

Gyakorlatilag semmi extra, csak a témának megfelelő header.php (pl. /wp-content/themes/téma_neve/header.php) fájlba kell ezeket beleírnod egy editorral, ha ilyen szinten akarod rendbe tenni a lapodat.

Remélem sikerült segíteni! :)