AnalyzerHQ Fórum

Szerző Téma: TRY.HU letiltások  (Megtekintve 5705 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2012. január 24. - 07:59:24
Válasz #15
  • Újonc
  • *

Érdeklődnék, hogy a stpali.try.hu milyen indokkal lett letiltva?

Egy savas paródiaoldal volt, tele fárasztó poénokkal, de semmilyen jogellenes tartalom nem volt rajta. A képek kivétel nélkül saját munkák, szerzői jogaik engem illetnek. Nem volt alkalmas a becsület vagy a jó hírnév megsértésére, hiszen semmilyen valódi név nem szerepelt rajta, kizárólag csak ragadványnevek, vagy valós nevek erősen torzított, kívülállók számára felismerhetetlen változatai. Az oldal groteszk megjelenése és hangvétele önmagában is megfelelő kontextusba helyezte a tartalmát, azt ép értelmi képességekkel rendelkező ember még felületes olvasás esetén sem vélheti hiteles információnak.

Amennyiben az oldal tartalma így is kifogásolható, a sérelmezett részeket kész vagyok eltávolítani.

Tisztelettel: St. Pali

2012. január 24. - 09:57:23
Válasz #16
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Az stpali.try.hu tiltását a Szentpáli István iskola tanára kérte, mert szerintük a lap sértő az iskolájukra nézve. Úgy tűnik, hogy groteszk humort nem értik abban az iskolában, elég sótlan társaság lehet.

Nekünk sajnos nincs időnk elmagyarázni valakinek, hogy a TRY.HU nem tárhelyet ad a laphoz, csak átirányítást. Talán ezt egy informatikát oktató tanárnak magától is látnia kellene, de talán ez egy túlzó elvárás részünkről.

Szerintünk sincs semmiféle komolyan sértő, vagy jó hírnevet csorbító a lapon.

Azt javasolnám, hogy a lapon legyen kinn valamiféle elérhetőség, úgy a lap gazdáit és sérelmezői egymás között tudnák rendezni a nézetbeli különbségeiket.

2012. január 24. - 16:02:44
Válasz #17
  • Újonc
  • *

OK, raktam fel elérhetőséget, meg külön szájbarágtam, hogy titeket békén lehet hagyni. A tárhelyszolgáltatónál egyelőre nem rinyáltak, de biztos ami biztos alapon írtam nekik, hogy alaptalan cenzúrakísérlet várható. A címet tudjátok, igaz?

2012. január 24. - 17:24:16
Válasz #18
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Visszaállítottuk a név elérhetőségét, mert nem látjuk megalapozottnak az oldallal kapcsolatos kifogásokat.