AnalyzerHQ Fórum

Szerző Téma: TRY.HU letiltások  (Megtekintve 5705 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. szeptember 11. - 23:58:50
  • Moderátor
  • Újonc
    • TRY.HU

A letiltott TRY.HU oldalakról és a tiltások okáról ebben a témában lehet érdeklődni.

Kiemelném, hogy a rendszer bizonyos esetekben automatikusan blokkol oldalakat. Ezek automatizált tiltások, amelyben nem működik közre adminisztrátor. Ilyen esetek:

• Az oldal tartósan, tehát 4. egymást követő ellenőrzés alkalmával elérhetetlen volt. Ellenőrzések 2 hetente vannak. Az oldal gazdája erről a 2. és 4. sikertelen oldalletöltési kísérlet után e-mailben kap értesítést.
  • A regisztrált e-mail címen a regisztráló személlyel nem lehet kapcsolatba lépni legalább 2 hónapig. A rendszer havi 1 levelet küld minden felhasználónak, ha 2 hónapig sincs sikeres a küldési kísérlet, akkor a rendszer egy figyelmeztető oldalt illeszt az átirányításba.

Vannak olyan esetek, amelyeknél az adminisztrátorok döntenek letiltás mellett. Ilyenek például:

• Szerzői jogsértést jeleznek felénk hatóságok vagy a szerzői jogok tulajdonosai.
  • A regisztrált e-mail cím tulajdonosa jelzi felénk, hogy ő nem regisztrált a TRY.HU oldalon, és nem is kér a szolgáltatásból.
  • Ha a szolgáltatás igénybevétele ellenkezik a szolgáltatási feltételekben leírtakkal.

Az adminisztrátori tiltások esetében igyekszünk minden esetben értesíteni az érintetteket a tiltásról.
TRY.HU

2010. december 21. - 12:37:48
Válasz #1
  • Újonc
  • *

Az én weblapomat letiltja a McFee viruskereső, most tudtam meg, közben a honlapanalizátor sem tölti be, nem csak ezt, hanem egyetlen try. hu végű honlapot sem.
Tudtok segíteni?

2010. december 21. - 20:31:06
Válasz #2
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Melyik lapról van szó?

2011. április 27. - 01:04:55
Válasz #3
  • Újonc
  • *

Kedves moderátorok!
Van egy honlapom, amely a gazette.try.hu néven fut, az eredeti címe petfarm.gportal.hu. Előjön mindíg a try.hu-s oldal ha el akarom érni a try.hu-s címen, az a fajta, hogy nem érték el a felhasználót az e-mail címen, ezért le lett tiltva.
Nos ez az elérhetetlenség azért történt meg, mert én azt az e-mail címet csak azért csináltam meg anno, hogy megcsinálhassam ezt a gazette.try.hu-s elérhetőséget a honlapomnak, és már jó régen történt. Már azt is elfelejtettem hogy egyáltalán milyen e-mail cím volt az. Belépnék a try.hu-n a honlapom címével, de nem tudom a jelszavamat, mert elfelejtettem. Viszont ha kérem az elfelejtett jelszót, arra az e-mail címre küldik el, amelyiknek még a címét is elfelejtettem, meg a jelszavát is. Így most sehogy sem tudom aktiválni a honlapom try.hu-s címét, pedig bőszen használom. Mit csináljak, tudnának nekem segíteni?
Előre is köszönöm: Jakab Kitty, a gazette.try.hu szerkesztője

2011. április 27. - 22:17:29
Válasz #4
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Szia! Ha beállítjuk azt az e-mail címed, amivel itt regisztráltál, akkor arra már le tudod kérni a jelszavad. Megfelelne neked ez a megoldás?

2011. április 28. - 22:00:53
Válasz #5
  • Újonc
  • *

Tökéletesen! Köszönöm :)
Azért leírom ide is, nem zavar ha más is látja. kitttyke@citromail.hu

2011. április 28. - 22:16:50
Válasz #6
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Privát üzenet ment. Reméljük, innentől minden ok lesz a lappal.

2011. október 6. - 14:39:31
Válasz #7

Kedves Moderátor!
Ismeretlen okból letiltásra került honlapunk a: http://sszentmihaly.try.hu.
Kérlek segíts ebben.
Hosszabb idő óta nem elérhető (ismeretlen okból) az azonos tartalommal bíró http://sarszentmihaly.try.hu/ címünk sem.
Mindkét oldal azonos jelszava és  felhasználói neve ebben a fórumban nem működött. Hogy  a fórumba beléphessek újra regisztráltam.
Kérlek légyszíves tedd elérhetővé honlapunkat mindkét címen.
Ha lehetséges az itt megadott felhasználói névvel és  jelszóval tedd lehetővé, hogy a  két honlap adatainak módosításához is beléphessek.
Köszönöm!
gazda

2011. október 6. - 14:55:10
Válasz #8
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Két dolog van:

1. Az sszentmihaly.try.hu laphoz tartozó e-mail címmel van probléma. Meg kell változtatnotok az ehhez tartozó e-mail címet egy működőre, és minden rendben lesz újra.

2. A sarszentmihaly.try.hu címmel TRY.HU oldalon nincs probléma, a lap azért nem jön le, mert az extra.hu szerveréről nem tölthető le a lapotok. Az átirányítás célcímét át tudjátok állítani, ha máshová felteszitek a lapotok anyagát.

Remélem, tudtam segíteni!

2011. október 6. - 15:07:15
Válasz #9

Köszönöm a segítséget K. admin!
Mindezt megtenném, de egyik címhez sem tudok belépni, hogy az általad megadottak szerint módositsak.
Ha megtennéd, hogy adsz két új jelszavat és az itteni felhasználói névvel belépve a módosításokat végrehajtom
gazda

2011. október 6. - 16:17:59
Válasz #10

Kérlek légyszíves válaszolni (akár privátba), mit kell tennem?
A mi viszonyaink között elég nagylátogatottságú oldalról van szó, az, hogy most nem elérhető, az elég nagy gondunk.
Köszönöm.
-gazda-

2011. október 6. - 21:40:39
Válasz #11
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

kellemes7766: Mindkét címhez beállítottam azt az e-mail címed, amit itt, a fórum regisztrációkor használtál.  Az sszentmihaly névhez tartozó jelszót a sarszentmihaly névhez tartozóval megegyezőre módosítottam. Mindkét névhez lekérheted a jelszót e-mailben a TRY.HU lapon az "Elfelejtett jelszó" linkre kattintva.

Ha lenne még gond, akkor itt vagy privát üzenetben is jelezheted! További szép napot!

2011. október 7. - 00:00:12
Válasz #12

Köszönöm Mr Charley!
Minden Ok!, minden működik.
Lehet, hogy meglep, de évek óta várok erre a pillanatra. A sarszentmihaly aldomain az EXTRA megszűnése óta nem működött, ennek a fórumnak a létezésére egész véletlenül bukkantam. A TRY üzenőpaneljére írottakra soha választ nem kaptam. E fórum elérhetősége vagy nem szerepel a TRY oldalon, vagy ügyesen rejtve van.
Mégegyszer köszönöm, hogy fáradtál velem.
gazda

2011. október 7. - 07:42:49
Válasz #13
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Hát, a TRY.HU üzenőfala annyi szeméttel lett tele, hogy lassan értelmét is vesztette, ezért  szüntettük meg. A TRY.HU lapon a "Fórum" menüpont erre a fórumra lett átirányítva, és itt próbálunk minden kérésre/kérdésre időben válaszolni. Persze nem csak TRY.HU-s témákban. :)

2011. október 8. - 13:14:33
Válasz #14

szia
hun birom letőlteni a www.med2.try.hut?