AnalyzerHQ Fórum

Szerző Téma: Tapasztalat megacp.hu szolgáltatóval?  (Megtekintve 2312 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. szeptember 10. - 23:15:03
  • Kölyök tag
  • **

A megacp.hu szolgáltatóról mi a véleményetek? Több másik webmesteres fórumon éltetik őket, de nekem kicsit túlzásnak is tűnik az ömlengés róluk. Ennyire jók lennének tényleg? Érdemes rájuk váltani? Kaptam a mostani szolgáltatómtól egy levelet, hogy bezárják a boltot, de átmehetek a másik névtelen utódjukhoz. Ezt inkább kihagynám. 1 hónapom van váltani, és már a domaines hercehurca is aggaszt, mindenképp hosszú távra kéne egy olcsó, de jó hosting szolgáltató.

2011. július 8. - 13:37:54
Válasz #1
  • Újonc
  • *

Kedves hugo78 ,

Mivel Magyarországon úgy mond legolcsóbb szolgáltatója. Mai helyzetek miatt mindenki oda megy. Ezért fényezik a megacp-t.

Mai nép nem fizeti meg a nagyobb minőségű szolgáltatokat.Vállalatok pedig megtudják fizetni , ezért náluk nincsen tárhely gond stb.

Ha tárhelyben gondolkodsz keresd fel a vizioglobal.hu-t

2011. július 25. - 23:01:43
Válasz #2
  • Újonc
  • *
    • BlackIceBit

A megacp.hu szolgáltatóról mi a véleményetek? Több másik webmesteres fórumon éltetik őket, de nekem kicsit túlzásnak is tűnik az ömlengés róluk. Ennyire jók lennének tényleg? Érdemes rájuk váltani? Kaptam a mostani szolgáltatómtól egy levelet, hogy bezárják a boltot, de átmehetek a másik névtelen utódjukhoz. Ezt inkább kihagynám. 1 hónapom van váltani, és már a domaines hercehurca is aggaszt, mindenképp hosszú távra kéne egy olcsó, de jó hosting szolgáltató.

Ha nagyon olcsó tárhely kell akkor ajánlom figyelmedbe nimi.hu tárhely szolgáltatót. :)
Most 1000 ft-ért lehet venni tárhelyet 1 évre domainnal együtt.

2011. október 8. - 14:52:12
Válasz #3
  • Újonc
  • *

Olcsó, az igaz. Válaszolnak is, de időnként menstruál az ürge és akkor kihúzza a gyufát.

Akkora paraszt az az egy személy, aki csinálja, (utánanéztem, ez egy egyszemélyes vállalkozás) hogy ha csak nem akarod lealáztatni magad egy ilyen tirpák bunkóval, akkor nem ajánlom. Egy szolgáltató nyalja ki a seggem, de minimum tudja mit illik és mit nem. De egyet ne csináljon: ne oktasson ki. Főleg azért, mert a kurva rendszerükben nem lehet megcsinálni valamit és ezért neki kell.

Egyébként meg egy paranoiás.

Sokakat csak az ár érdekel és nyelik az ilyen férgek dumáját, pedig nem kéne. Nyugodtan menjen csak tönkre aki ilyen mocsadék!

Van választék bőven. Évi pár ezer forinton meg nehogy már pöcsöljünk!

UI: Ha minden hozzászóláskor ellenőrző szövegeket kell megadni, akkor ez a fórum halálra van ítélve. Én sem írok ide többet, amíg így van, az tuti!