AnalyzerHQ Fórum

Szerző Téma: Nem álszeméremesek kicsit a hírdetési hálózatok kezelői?  (Megtekintve 928 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. június 28. - 10:55:36
  • Újonc
  • *

A minap letiltották a hirdetés-megjelenítéseket az egyik lapomról. Az ok, szexuális tartalom nem jelenhet meg az .... hirdetői oldalon.

Indoklás:

"Amint az programszabályzatunkban is megtalálható, az .... megjelenítőknek tilos .... hirdetéseket elhelyezniük olyan oldalakon, amelyeknek tartalma felnőtteknek szól. Ide értendők a szeméremsértő vagy provokatív pózokat, illetve a mellről, fenékről vagy a szeméremtájékról készült közelképeket tartalmazó kép- vagy videotartalmak is."

A saját blogom volt a letiltott oldal, ami aztán abszolút nincs semmi felnőtt tartalom. Csak egy "Boldog apák napját" bejegyzés volt azzal a képpel, amit betettem ide profilképnek is.

Nagyban:

Most ezen mi a felnőtt, amikor bárki sokkal cifrábbakat láthat bármelyik strandon, de még az utcán is? Írtam nekik, hogy ez nyilván tévedés lehet, és talán valami robot találta szexuális tartalomnak ezt a vacak képet. Kaptam választ, hogy nem, és töröljem a tartalmat.

Szükségem van pénzre, ami hirdetésekből jön, ezért levettem a képet, de nagyon dúlok-fúlok miatta.

Miért ilyen piszkosul álszemérmes az összes nagy cég? Félnek egy fürdőruhás kép okozta botránytól? Mik állnak ezek mögött? Papok, akik óvják a cölibátus szentségét? Egy nő képe már szexuális tartalom, ha nem csadorban van? Nem hiszem el, hogy ez így normális... :(
Barbi, de nem baba!

2011. június 28. - 11:02:50
Válasz #1
  • Újonc
  • *

Nagyon-nagyon-nagyon mérges vagyok. A profilképet lecseréltem, úgyis ott van a kép a hozzászólásban.
Barbi, de nem baba!

2011. június 29. - 11:25:47
Válasz #2
  • Újonc
  • *

Nem kellett volna kitenned azt a képet! Nem olvastad, vagy nem értetted a feltételeket? Szerintem jogos a tiltás.

Gondolj bele, hogy nekik elsősorban a másik oldalnak, a hirdetőknek az érdekeit kell védeniük. Belőlük élnek, és belőlük élsz te is! Fogadd el, amit döntenek, hiszen neked is az a jó, ha minél több fizető ügyfelük van!

2011. június 30. - 12:21:31
Válasz #3
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Ne bosszankodj emiatt. Nem éri meg. Az apróbetűs részben az is benne volt, hogy a lelked eladod nekik. :)