A minap letiltották a hirdetés-megjelenítéseket az egyik lapomról. Az ok, szexuális tartalom nem jelenhet meg az .... hirdetői oldalon.
Indoklás:
"Amint az programszabályzatunkban is megtalálható, az .... megjelenítőknek tilos .... hirdetéseket elhelyezniük olyan oldalakon, amelyeknek tartalma felnőtteknek szól. Ide értendők a szeméremsértő vagy provokatív pózokat, illetve a mellről, fenékről vagy a szeméremtájékról készült közelképeket tartalmazó kép- vagy videotartalmak is."
A saját blogom volt a letiltott oldal, ami aztán abszolút nincs semmi felnőtt tartalom. Csak egy "Boldog apák napját" bejegyzés volt azzal a képpel, amit betettem ide profilképnek is.
Nagyban:

Most ezen mi a felnőtt, amikor bárki sokkal cifrábbakat láthat bármelyik strandon, de még az utcán is? Írtam nekik, hogy ez nyilván tévedés lehet, és talán valami robot találta szexuális tartalomnak ezt a vacak képet. Kaptam választ, hogy nem, és töröljem a tartalmat.
Szükségem van pénzre, ami hirdetésekből jön, ezért levettem a képet, de nagyon dúlok-fúlok miatta.
Miért ilyen piszkosul álszemérmes az összes nagy cég? Félnek egy fürdőruhás kép okozta botránytól? Mik állnak ezek mögött? Papok, akik óvják a cölibátus szentségét? Egy nő képe már szexuális tartalom, ha nem csadorban van? Nem hiszem el, hogy ez így normális...