AnalyzerHQ Fórum

Szerző Téma: Mennyire tartozik bele a webfejlesztésbe egy elkészült lap promótálása?  (Megtekintve 1015 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. február 19. - 23:08:42
  • Újonc
  • *

Mennyire szoktatok egy általatok ügyfélnek átadott lapot segíteni az indulásban? Az ügyfél ezért nem fizetne külön, de a weblapért tisztességes pénzt ad. Azt gondolom, hogy kb. 6-8 órányi registráció, ajánlgatás, esetleg 1-2 link szerzése bele is fér részemről. Az ügyfél már a felvetést se értette. Ti hogy szoktátok ezt előadni az ügyfeleknek?
Clementh

2010. február 28. - 18:18:31
Válasz #1
  • Kölyök tag
  • **

Mivel a google nagyon népszerű, a Google Adwords vagy Adsense funkció nagyon hasznos lehet, ha a honlaphoz üzemeltetői feladatokat is ellátunk, akkor az árban talán a hírdetés díja is benne lehet. Bár, nekem még nem volt fizető megrendelőm.  :-\

2010. február 28. - 18:25:23
Válasz #2
  • MadAdmin
  • Teljes tag
    • MadAdmin.com

Szerintem beletartozik. Lehet, hogy az ügyfél azt gondolja, hogy kész a lapja, aztán innentől ömlik neki a megrendelés a netről is, de szerintem nem etikus meghagyni ebben a tévhitében. :)

Ha nem fizetne külön ezért, akkor érdemes belekalkulálni X órányi melót az eredeti árba. Ennél több nem kell szerintem, ezzel együtt viszont már teljesen rendben van az átadás. Nyugodtan alhatsz.